Szolgáltatásaink
Lovagolj velünk!

Fedezze fel széleskörű szolgáltatásainkat a Piliscsabai Családi Lovas Egyesületben!

Bérlés
Rendezvényház

Közösségi termünk kibérelhető csapatépítők és más programok lebonyolítására. A teremben található kávéfőző, hűtő, mosogató és mosogatógép is. Több méretben tányérok és hozzátartozó evőeszközök, poharak minden italhoz.

Szülinapok, eseményekre kiadó helység:

Szülinapok szervezésében, lebonyolításában is segítünk. Lehetőséget adunk a gyerekeknek lovaglásra, lovaskocsizásra és olyan programokra, amit a szülinapos elképzelt. Az ételeket és a felszereléseket biztosítjuk a zsúrozók és a szülők részére is. A helyszínen több olyan közösségi játék megtalálható, mint a csocsó, darts, pétanque.

Piliscsabai Cserkész, Lovas, Kulturális, Szabadidős és Sport Egyesület
Apartman

Lovasudvarházunk büszkén bemutatja kényelmes és hangulatos Ezüstzabla apartmanját, mely elérhető a Booking.com platformján keresztül foglalásra. Ez az apartman tökéletes választás azoknak, akik szeretnének egy kis időt eltölteni a lovaglás és a vidéki nyugalom ölelésében. Látogasson el a hozzánk, hogy kellemes napokat töltsön el ezen a varázslatos szálláson a Lovasudvarházunkban!

 

Piliscsabai Cserkész, Lovas, Kulturális, Szabadidős és Sport Egyesület
Lószállítás

Lószállító, kétszemélyes lovas autónk kiváló lehetőséget nyújt a lovakkal való utazásra. Az autó kizárólag sofőrrel bérelhető, és a pontos részletekért egyedi egyeztetés szükséges. A napi bérleti díj 12.000 Ft, amely tartalmazza a futó napra szóló bérleti költséget. Biztosítva van a kényelmes és biztonságos lovas utazás élménye. További információért és foglaláshoz lépjen kapcsolatba velünk!

 

Játékudvar
Piliscsabai Cserkész, Lovas, Kulturális, Szabadidős és Sport Egyesület